MechHero Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

Author Topic: S4 Bugs  (Read 119 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Storm

  • Vulture
  • *
  • Posts: 23
S4 Bugs
« on: March 26, 2019, 03:48:41 PM »

Hello, I started a new topic because I could not reply to the old S4 Bug one.

For a new player you only have 1 Training NPC that spawns and it could take up to 15 minutes before it will respawn after it is killed.  If this 'fix' is passed to new server it will not be good.

Also, I went into preferences and selected auto-delete for Exploration and Harvest.  I am still getting those messages and they are not auto-deleting.

Just thought I would post in case you are interested in those 'bugs'.  I posted the one about training npcs in the past 6+ months ago when I tested S4 in the past.

Logged

KarelPopi

  • Raptor
  • *
  • Posts: 2
    • Email
Re: S4 Bugs
« Reply #1 on: March 30, 2019, 06:44:08 PM »

Yo!
It's not such a big deal bro! There is way worse bug on s4. You can not send Zeus to another city, it keeps on way (discovered it yesterday, about 20hours passed and it is still on its 3,5minute way...) and when you look at actions it keeps showing 0:00 and on refresing page it shows time passed.
Logged

Robert-MH

  • Athlas
  • **
  • Posts: 101
Re: S4 Bugs
« Reply #2 on: March 31, 2019, 09:41:02 PM »

Thank you for info. We're fixing this.
Logged

Robert-MH

  • Athlas
  • **
  • Posts: 101
Re: S4 Bugs
« Reply #3 on: April 04, 2019, 12:49:01 PM »

This has been already fixed. It was tricky and took longer than expected. Thank you for patience.
Logged